LEI Registers lansering av gratis Legal Entity Identifiers kampanje og innførelse av ny LEI abonnementstjeneste – FastLEI

FastLEI

I et stort LEI-bransjeskift vil organisasjonene kunne opprettholde større LEI-data nøyaktighet ved å abonnere på månedlig LEI-tjeneste, inkludert gratis, førstegangsmarkedsføring av LEI-opprettelse.

Tallinn, Estland. 7. mai 2019 – LEI Register, en ledende leverandør av forsyninger og forvaltning av Legal Entity Identifiers (LEI-er), annonserte i dag lanseringen av sin nye Legal Entity Identifier FastLEI-tjeneste for å introdusere fordeler med abonnementsmodell til organisasjoner som bruker LEI-er. Tilgjengelig for første gang i LEI-bransjen, inkluderer abonnementsfordeler gratis førstegangs LEI-opprettelsesperioder, automatiserte løpende datakontroller, og forutsigbare gjentatte månedlige avgifter.

LEI-er er tradisjonelt gyldige i løpet av ett år. På grunn av de sjeldne og ofte komplekse fornyelsesprosessene, glemmer mange organisasjoner å forny sine LEI-er og utilsiktet tillater at de hjemfaller. Hjemfallene LEI-er forårsaker reguleringsproblemer og kan forsinke eller ugyldiggjøre visse transaksjoner der gyldige LEI-er er nødvendig.

Ved å tilby FastLEI abonnementstjenesten, utsteder LEI Register et LEI og opprettholder deretter et månedlig, ikke årlig forhold til organisasjonen. Abonnementet innebærer også hyppige automatisert kontroll av identitetsdataendringer for å hjelpe organisasjoner med å holde deres LEI nøyaktige og oppdaterte. Denne vesentlige endringen i hvordan LEI-er styres, reduserer risikoen for hjemfall, og gjør det enklere for bedrifter i alle størrelser å administrere LEI.

Toomas Pavelson, CEO Lei Register, sa: «Kunder vil ha forsikring om at deres LEI er gyldig og oppdatert slik at de enkelt kan utføre sin virksomhet. Ved å tilby FastLEI som abonnementstjeneste kan vi tilby hyppigere datakontroller for å holde dataene oppdatert, og gi våre kunder jevnere transaksjoner og valideringer av deres LEI, og uten motstridende opplysninger om organisasjonsidentitet.»

Paul Tourret, bedriftsutvikler med Ubisecures RapidLEI sa: «Trenden med å kjøpe og bruke digitale produkter på abonnement har blitt normen de siste 10 årene. De fleste digitale tjenesteleverandører har flyttet til en modell som betyr forutsigbare månedlige kostnader. De fleste bedrifter foretrekker å vite at deres LEI ikke vil gå tom dersom noen i organisasjonen deres glemmer den årlige fornyelsen, og at de opprettholder LEI-data-nøyaktigheten gjennom kontinuerlig overvåking. Den nye FastLEI-tjenesten fra LEI Register løper for LEI-bransjen, og vi er glade for å være med på å ha tjenesten på markedet.»

Gjennom samarbeidet med RapidLEI – Ubisecures akkrediterte LEI-utgivelsestjeneste, har LEI Register-kundene nytte av sin automatiserte LEI-utstedelsesprosess og samme økt LEI-utstedelses-API. Kombinasjonen av automatisering og utstedelses-API strømlinjeformer det tradisjonelle LEI-programmet fra dager til bare minutter.

Som en del av kampanjens lansering inkluderer abonnementstjenesten gratis opprettelse av LEI, gyldig i opptil 60 dager uten kostnad.

FastLEI er tilgjengelig fra fast-lei.com umiddelbart, inkluderer opptil 60 dager gratis. Etter den gratis perioden utløper, vil kunder som ønsker å opprettholde LEI, bli belastet GBP 9 per måned.