PERSONVERN

 

 

 

Denne personvernreglene (heretter 'personvernreglene') beskriver LEI Register OÜs (heretter 'LEI Register') regler for håndtering av personopplysninger, samt hvilke typer personopplysninger vi samler inn og hvordan vi behandler de innsamlede personopplysningene. Denne personvernpolitikken kan endres i den grad det er tillatt i gjeldende lovgivning.

1. Datakontroller
LEI Register OÜ, Uus 21-2, 10111, Tallinn, Harjumaa

2. Kontaktperson
info@leikode.no

3. Formål med og hjemmel for behandling av personopplysninger
Innsamlede personopplysninger brukes av LEI Register og, etter behov, sine avtalepartnere. Vi behandler bare personopplysningene til juridiske personer eller deres representanter (heretter "selskap" eller "person").
Vi behandler personopplysningene til personer: 1) som er eksisterende kunder hos LEI Register; 2) som har sendt inn en forespørsel (potensiell kunde) via LEI-registers nettsted www.leikode.no (heretter "nettstedet"); 3) som surfer på LEI Register's nettsted (potensiell kunde); eller 4) hvis LEI-kodekontaktadresse er tilgjengelig i en offentlig database (potensiell kunde).

LEI Register bruker innsamlede personopplysninger for å kontakte kunder eller potensielle kunder og for å tilby tjenester til dem. LEI Register kan også bruke personopplysningene til å støtte sine økonomiske aktiviteter og analyser, gjennomføre forretningsanalyser, forbedre sine produkter og tjenester og tilpasse innhold og reklame.
Det rettslige grunnlaget for innsamling og behandling av personopplysninger er LEI Registers legitime interesse i å samle og behandle data for å tilby, forbedre og utvikle sine produkter og tjenester, samt å levere bedre, målrettede annonser.

LEI Register vil ikke røpe innsamlede personopplysninger til uautoriserte tredjeparter. Imidlertid kan LEI-registeret overføre personopplysningene til tredjepart som leverer en avtaletjeneste til LEI-registeret. Slike tredjeparter er under kontrakten forpliktet til å bruke de personopplysningene som er gitt dem bare for levering av kontraktstjenesten. LEI Register kan også avsløre innsamlede personopplysninger til myndigheter eller andre tredjeparter der det kreves av gjeldende lover.

4. Behandlet personopplysninger
Vanlige data, for eksempel:
· Firmanavn
· Nummeret på LEI-koden til et selskap som har en LEI-kode;
· E-postadresse;
· Hjemsted

Personopplysninger samlet inn i forbindelse med bruk av våre tjenester eller nettsted eller en annen lignende situasjon, for eksempel:
· Data om bruk av tjenester eller nettsteder
· Informasjon om enheten som brukes;
· LEI-kode;
· IP-adresse;
· Nettleserinformasjon.

5. Vanlige datakilder og informasjonskapsler
Kunden overfører personopplysningene sine selv når de kjøper et produkt eller en tjeneste fra LEI Register, samt når de besøker nettstedet og sender inn et spørsmål. LEI Register samler nødvendig informasjon om potensielle kunder fra offentlige databaser. Hver gang vi sender informasjon til direkte markedsføringsformål, vil kunden se en indikasjon på om personopplysningene deres er hentet fra offentlige databaser.

LEI Register bruker informasjonskapsler for å forbedre kundeopplevelsen.
Ved å bruke våre tjenester gir kunden sitt samtykke til å lagre informasjonskapsler på deres enhet. Hvis kunden bestemmer seg for å deaktivere lagring av informasjonskapsler på enheten sin, kan det hende at de ikke har tilgang til eller bruke LEI Register sine tjenester.

6. Vanlige mottakere av personopplysninger og overføring av personopplysninger i EU og til land i Det europeiske økonomiske området
LEI Register behandler personopplysninger i jurisdiksjonene til EUs medlemsland, så vel som land som deltar i Det europeiske økonomiske området.

7. Datasikkerhet
Innsamlede personopplysninger behandles med omhu og holdes konfidensielle. Personopplysningene kan bare nås av personer hvis oppgaver inkluderer behandling av personopplysningene.
For å få tilgang til et system som inneholder innsamlede personopplysninger (iAdmin eller Google Drive), må brukerne logge på ved å bruke sin personlige bruker-ID og passord.
Alle innsamlede personopplysninger er beskyttet mot utilsiktet eller ulovlig tilgang (Google Drive) og endring, ødeleggelse eller annen lignende behandling (etterslep).

8. Kundens rettigheter
Kunder har rett til:
• få tilgang til, fornye, fjerne og rette opp deres personlige data;
• trekke tilbake deres samtykke, hvis behandlingen av personopplysningene er basert på samtykke gitt av kunden;
• beordre begrensningen i behandlingen av deres personopplysninger fra LEI-registeret;
• beordre opphør av behandlingen av deres personopplysninger.

Kunder kan utøve alle rettighetene ovenfor ved å kontakte oss via e-post eller klikke på koblingen 'avslutte abonnement' i bunnteksten til en e-post mottatt fra oss.
LEI Register kan be kunden om å spesifisere deres forespørsel skriftlig.

Hvis kunden ikke er fornøyd med hvordan LEI Register behandler sine personopplysninger, har kunden rett til å inngi en klage til den kompetente tilsynsmyndigheten som overvåker overholdelsen av lovene om databeskyttelse.

Skriftlige forespørsler og spørsmål må sendes til følgende adresse:
LEI Register OÜ
info@leikode.no

9. Retning av dataoppbevaring
Innsamlede personopplysninger skal bare lagres så lenge det er nødvendig og begrunnet eller påkrevd i gjeldende lovgivning.
Personopplysningene til LEI Register sine kunder og potensielle kunder skal oppbevares i hele det aktuelle forretningsforholdets varighet. Hvis forretningsforholdet slutter og personopplysningene ikke lenger brukes aktivt, skal dataene gjøres inaktive. Inaktive personopplysninger skal slettes i samsvar med LEI Registers retningslinjer for oppbevaring av data.