FORNYELSE AV LEI-KODE

Fornyelse av LEI-kode er en enkel prosess

Få LEI nummer med VISA
Få LEI nummer med Mastercard
Få LEI nummer med PayPal


Fornyelse av LEI-kode

En LEI kode trenger årlig fornyelse. Dette betyr at en LEI utstedt 02. januar 2018 må fornyes før 02. januar 2019. Dersom fristen er utløpt, vil LEI være inaktiv inntil den er fornyet igjen. Prosessen for fornyelse er nødvendig for å sikre at dataene i den globale LEI-samlingen er relevant og oppdatert.


Hvordan å fornye LEI-kode?

Fornyelse av LEI-kode er enkel:

  • Skriv inn din LEI kode eller navn på selskapet i søknadsskjemaet.
  • Skjemaet vil fullføres automatisk med gjeldende data fra GLEIF sin database. Du kan endre data dersom det har blitt endret i løpet av året.
  • Send inn søknaden.
  • Vi vil ta ordne med fornyelsen.

Vær oppmerksom på at prosessen med fornyelse av LEI kan bli overført til en annen tjenesteleverandør.


Hva er forskjellen mellom en overføring av LEI og fornyelse av LEI?

LEI fornyelse er en årlig oppdatering av registreringsdata som er knyttet til juridiske foretak i GLEIF sin database. Data som er knyttet til foretaket må oppdateres minst en gang i året.

Overføringen av LEI er flytting av LEI kode fra en tjenesteleverandør til en annen. LEI kan flyttes slik at kunden kan velge mellom tjenesteleverandører. Dersom kunden ikke er fornøyd med avgifter, tjeneste eller datakvalitet, så kan LEI flyttes til en annen LEI-utsteder (LOU). LEI nummer kan ikke endres under flytting. Det er en back-end prosess som ikke er synlig for sluttbrukere. Alle LEI-koder er gyldige i alle jurisdiksjoner. Tjenesteleverandører innen investering kan ikke differensiere LEI kode i henhold til LOU.


Tjeneste for fornyelse over flere år.

Vi vet at det å fornye LEI hvert år kan være en tidkrevende prosess.

LEI Register tilbyr automatisk fornyelse av LEI-koder for en periode på 1, 3 eller 5 år. Uansett periode, vil du motta en melding fra LEI Register en måned før fristen.

I tilfelle av flerårig fornyelse av lei, vil LEI Register ta ansvar for å oppdatere dine data før fornyelse fra det offisielle selskap registeret og fornye din lei kode på årlig basis. Vårt mål er å holde data for LEI oppdatert og korrekte.


Min LEI har utløpt - kan jeg fornye den eller må jeg søke om ny LEI?

Nei, du kan ikke søke om ny LEI, din utgåtte LEI må fornyes. Når LEI kode har blitt tildelt et juridisk foretak kan det ikke endres. LEI er en unik identifikator og hvert selskap kan bare ha 1 LEI kode.


Hvor kan jeg sjekke når neste fornyelsesdato er for min LEI?

Du kan sjekke når neste fornyelsesdato for LEI er på nettsiden vår eller besøke databasen GLEIF (Global Legal Entity Identifier Foundation).


Jeg trenger ikke LEI kode lenger. Hva må jeg gjøre?

Vi foreslår at du alltid holder din LEI kode aktiv. Men hvis du er sikker på at du ikke trenger koden noe mer, så kan du bare la være å betal årsavgiften for LEI, slik at den blir inaktiv. Ingen flere tiltak er nødvendig fra din side.


Må jeg betale avgift for ny LEI eller fornyelse dersom min LEI har utgått?

I motsetning til mange tjenesteleverandører behandler vi utgått LEI slik det skal gjøres - du betaler for fornyelse, ikke kostnaden for en ny LEI. Prisene våre er transparente - klikk her for å se priser!