FORNYELSE AV LEI-KODE

Fornyelse av LEI-kode er en enkel prosess

Motta ditt lei-nummer på få timer, ikke dager! den raskeste og billigste måten å søke om LEI-nummer i Norge.
575 kr 620 kr
/
1 ÅR 1 ÅR
575 ÅR 620 ÅR
1545 kr 1599 kr
/
3 ÅR 3 ÅR
515 ÅR 533 ÅR
2450 kr 2495 kr
/
5 ÅR 5 ÅR
490 ÅR 499 ÅR
Web Site

Adresse*Merk - Hvis startdatoen for forholdet mellom datterselskapet og morselskapet oppstår etter regnskapsperiodens slutt, vennligst gå tilbake til spørsmålet "Konsoliderer morselskapet regnskapet/årsberetningen?" og velg "Nei" som svar.

*Merk - Hvis startdatoen for forholdet mellom datterselskapet og morselskapet oppstår etter regnskapsperiodens slutt, vennligst gå tilbake til spørsmålet "Konsoliderer morselskapet regnskapet/årsberetningen?" og velg "Nei" som svar.


Fornyelse av LEI-kode

En LEI kode trenger årlig fornyelse. Dette betyr at en LEI utstedt 02. januar 2018 må fornyes før 02. januar 2019. Dersom fristen er utløpt, vil LEI være inaktiv inntil den er fornyet igjen. Prosessen for fornyelse er nødvendig for å sikre at dataene i den globale LEI-samlingen er relevant og oppdatert.


Hvordan å fornye LEI-kode?

Fornyelse av LEI-kode er enkel:

  • Skriv inn din LEI kode eller navn på selskapet i søknadsskjemaet.
  • Skjemaet vil fullføres automatisk med gjeldende data fra GLEIF sin database. Du kan endre data dersom det har blitt endret i løpet av året.
  • Send inn søknaden.
  • Vi vil ta ordne med fornyelsen.

Hva er forskjellen mellom en overføring av LEI og fornyelse av LEI?

LEI fornyelse er en årlig oppdatering av registreringsdata som er knyttet til juridiske foretak i GLEIF sin database. Data som er knyttet til foretaket må oppdateres minst en gang i året.

Overføringen av LEI er flytting av LEI kode fra en tjenesteleverandør til en annen. LEI kan flyttes slik at kunden kan velge mellom tjenesteleverandører. Dersom kunden ikke er fornøyd med avgifter, tjeneste eller datakvalitet, så kan LEI flyttes til en annen LEI-utsteder (LOU). LEI nummer kan ikke endres under flytting. Det er en back-end prosess som ikke er synlig for sluttbrukere. Alle LEI-koder er gyldige i alle jurisdiksjoner. Tjenesteleverandører innen investering kan ikke differensiere LEI kode i henhold til LOU.


Tjeneste for fornyelse over flere år.

Vi vet at det å fornye LEI hvert år kan være en tidkrevende prosess.

LEI Register tilbyr automatisk fornyelse av LEI-koder for en periode på 1, 3 eller 5 år. Uansett periode, vil du motta en melding fra LEI Register en måned før fristen.

I tilfelle av flerårig fornyelse av lei, vil LEI Register ta ansvar for å oppdatere dine data før fornyelse fra det foretaksregisteret (Brønnøysundregistrene) og fornye din lei kode på årlig basis. Vårt mål er å holde data for LEI oppdatert og korrekte.


Min LEI har utløpt - kan jeg fornye den eller må jeg søke om ny LEI?

Nei, du kan ikke søke om ny LEI, din utgåtte LEI må fornyes. Når LEI kode har blitt tildelt et juridisk foretak kan det ikke endres. LEI er en unik identifikator og hvert selskap kan bare ha 1 LEI kode.


Hvor kan jeg sjekke når neste fornyelsesdato er for min LEI?

Du kan sjekke når neste fornyelsesdato for LEI er på nettsiden vår eller besøke databasen GLEIF (Global Legal Entity Identifier Foundation).


Jeg trenger ikke LEI kode lenger. Hva må jeg gjøre?

Vi foreslår at du alltid holder din LEI kode aktiv. Men hvis du er sikker på at du ikke trenger koden noe mer, så kan du bare la være å betal årsavgiften for LEI, slik at den blir inaktiv. Ingen flere tiltak er nødvendig fra din side.


Må jeg betale avgift for ny LEI eller fornyelse dersom min LEI har utgått?

Vi utgått LEI slik det skal gjøres - du betaler for fornyelse, ikke kostnaden for en ny LEI. Prisene våre er transparente - klikk her for å se priser!

LEI:
LEI sin neste fornyelsesdato::
LEI-koden administreres for øyeblikket av [current_lou]. Du kan imidlertid overføre den til vår partner Ubisecure Oy (RapidLEI).
LEI-en har utløpt, og du må gjennomføre en årlig fornyelse samtidig med overføringsprosessen.
LEI-systemet ditt administrerer for øyeblikket av [current_lou]. Du er i ferd med å overføre LEI under LEI Register administrasjon. For å fullføre prosessen må vi overføre LEI til vår partner LOU, RapidLEI. RapidLEI er en GLEIF-akkreditert LEI-utsteder. Velg mellom en vanlig overføring (LEI blir ikke fornyet) eller en overføring med LEI-fornyelse.
< H2 >Hva forskjellen mellom en LEI-overføring og LEI-fornyelse?

LEI-fornyelse er en årlig oppdatering av registreringsdataene relatert til den juridiske enheten i GLEIF-databasen. Dataene relatert til enheten må oppdateres minst én gang i året.

LEI-overføring er bevegelsen til LEI-koden fra en tjenesteleverandør til en annen. LEI er overførbar, slik at kunden har mulighet til å velge mellom tjenesteleverandører. Dersom kunden ikke er fornøyd med avgiftene, tjenesten eller data-kvaliteten, så kan LEI flyttes til en annen LEI-utsteder (LOU). LEI-nummeret vil ikke endre seg i denne prosessen. Det er en back-end prosess som ikke er synlig for sluttkunder. Alle LEI-koder er gyldige i alle jurisdiksjoner. Leverandører innen investeringstjenester kan ikke skille LEI-numre i henhold til LOU.

LEI Register tilbyr en overføringstjeneste med en LEI-fornyelse for å sikre høyest mulig grad av datanøyaktighet.
For å fortsette med fornyelsen må vi først overføre LEI, vennligst bruk LEI-overføringsskjema for å fortsette med fornyelsen.
"Kjære kunde, Din LEI administrerer for øyeblikket av vår partner LOU RapidLEI, men ikke under vår ledelse som registreringsagent. Vi setter pris på interessen for tjenesten vår, men kan dessverre ikke støtte din enhet for øyeblikket. For å fornye LEI, kontakt RapidLEI direkte på [email protected] eller besøk partnersiden deres for å finne din lokale partner. Takk for forståelsen! LEI Registrerings Support-team"
Kjære kunde Du har for øyeblikket en gyldig kontrakt for LEI kode [lei] med oss. Kontrakten er gyldig til [paid_until]. Dette betyr at vi vil ta oss av de årlige LEI-fornyelsene for deg frem til [paid_until]. Du kan sjekke LEI-dataene dine her: [leicert_link] Hvis du trenger å oppdatere dine LEI-detaljer eller har spørsmål, kan du kontakte oss på [site_email].
Er du enig i overføringen og fornyelsen av LEI med samme søknad.
Du er i ferd med å fullføre LEI-overføringssøknaden. Som en endelig bekreftelse må vi sørge for at du med vilje har valgt LEI-overføring uten fornyelse. Vil du fortsatt fornye LEI-en med overføringen?