Hvor mye koster et LEI-nummer?

Det globale LEI-systemet (GLEIS) er utformet på en slik måte at prisene på en LEI kan variere mellom tjenesteleverandører. Kostnaden for å få et LEI-nummer varierer fra $65 til $200, avhengig av hvem du registrerer deg hos. Fordi nummeret må oppdateres årlig, vil kostnadene begynne å øke. Som et resultat anbefaler vi deg å være spesielt oppmerksom på prisen og bruke den som nøkkelelementet når du registrerer en LEI-kode.

LEI-nummer kostnader kan variere

Global Legal Entity Identifier Foundation (GLEIF), en ideell organisasjon, er ansvarlig for å utstede Legal Entity Identifiers (LEIs). Stiftelsen utsteder ikke LEI-koder selv, i stedet delegerer oppgaven til et nettverk av offentlige og kommersielle selskaper som fungerer som lokale driftsenheter (LOU). I tillegg, for å motta en LEI-kode, må du kontakte en LEI-registreringsagent.

Som et resultat er kostnaden for LEI-nummeret forskjellig mellom tjenesteleverandører. For å være ærlig, det er ingen bedre ytelse eller oppskalere LEI-koder. GLEIS ble utformet for å redusere risikoeksponering, samtidig som den styrker motparter i kontrakter eller finansielle transaksjoner. Organisasjonens faktureringsstruktur bestemmer LEI-priser, som ikke har noe å gjøre med verdien av selve LEI-koden. Koden er kun en teknikk for raskt å identifisere juridiske selskaper som deltar i finansmarkedet

GLEIF belaster for tiden LOU-s 11 USD per søknad for en ettårsperiode. Det er verdt å merke seg at ikke alle registreringsagenter inkluderer dette beløpet i den opprinnelige prisen, og det kan vises som en ekstra kostnad under utsjekkingsprosessen. Det samme gjelder for MVA-er; dersom bedriften har et gyldig EU VAT-nummer, er det ingen moms å betale.

 

LEI Register er en av verdens største og rimeligste LEI-registreringsagenter. LEI-prisen hos LEI Register består av den første registreringsavgiften for den valgte perioden samt GLEIF-avgiften. Vi bekrefter MVA-nummeret ditt mot VIES-databasen (VAT Information Exchange System), og når det er autentisert, legges det ikke til MVA.

 

Flerårige LEI-registreringer

Det er nødvendig å fornye LEI-nummeret ditt på årlig basis for å holde LEI-kodedatabasen relevant og oppdatert. Når fristen har gått ut, vil LEI-en din bli inaktiv til den fornyes. LEI Register har laget flerårige fornyelser for å gjøre ting enklere. I tillegg til ett års registreringsperiode, vil du kunne velge en tre- eller femårsperiode.

Ikke bare vil dette være rimeligere, men vi tar også på oss oppgaven med å enkelt fornye dataene til LEI-nummeret ditt gjennom et offisielt selskapsregister.

 

Viktige Takeaways

  • Kostnaden for et LEI-nummer bestemmes av den aktuelle organisasjonen, og det er grunnen til at det varierer mellom leverandørene.
  • LEI Register har utviklet seg til å bli en av verdens største registreringsagenter ved å holde avgiftene billige samtidig som de gir den raskeste og mest problemfrie registreringsprosessen.
  • LEI-koder må oppdateres årlig, og dersom fristen overskrides, vil ikke selskapet kunne engasjere seg i finansmarkedene.
  • For å holde deg unna problemer har LEI Register utviklet en flerårig registreringsmodell som tar på seg forpliktelsen til å fornye LEI-dataene dine for den angitte perioden. Ikke bare vil det spare deg for tid, men det vil også spare deg for penger.