Hvordan skaffe et Legal Entity Identifier-nummer i Norge?

Som navnet foreslår er en LEI kode avgjørende for enhver juridisk enhet som rutinemessig inkorporerer finansielle transaksjoner. Å skaffe seg en LEI kode er like enkelt som å velge en kvalifisert tjenesteleverandørog fylle ut en søknad. Tjenesteleverandøren vil deretter validere dataene dine og gi deg et LEI kode.  

Hvordan få et LEI-nummer? 

Å registrere en LEI kode er en enkel prosess. Alt det koker ned til er å velge en kvalifisert tjenesteleverandør og fylle ut et søknadsskjema. Fra her er det tjenesteleverandøren som validere dataene du oppga og kommer til å kontakte deg med en LEI kode.  


Hvem utsteder LEI-nummer? 

Lokale tjenesteleverandører (LOUs) er ansvarlig for å utstede LEI koder. Global Legal Entity Foundation (GLEIF) introduserte Registration Agents (RAs). En RA samarbeider med LOUs og hjelper deg i prosessen med å anskaffe en LEI.

Suksessen til RA avhenger av dets evne til å forenkle LEI kode registrerings- og fornyelsesprosessen.

Gebyrene som belastes for utstedelse og vedlikehold av en LEI kode avhenger av LOU eller RA.

LEI Register er et autorisert RA. Ved å gjøre LEI-registreringsprosessen enkel, automatisert, rask og økonomisk, har vi klart å etablere en lojal kundebase. LEI Register har klart å holde prisene så billige som mulig i nåværende marked. Alt mens vi opprettholder en 7-dagers kundeservice tilgjengelig på lokale språk rundt om i verden.

REGISTER DIN LEI NÅ 


Prosessen med å registrere en LEI

1. Start med å fylle ut søknadsskjemaet. LEI Register har utviklet en svært effektiv løsning som inkluderer auto utfylling av firmadata. Det bør ikke ta mer enn 2 minutter å fullføre.

2. Inkluder eventuelle andre dokumenter som etterspørres. Dette er bare nødvendig hvis navnet ditt ikke er oppført i det lokale bedriftsregisteret eller når du trenger å bevise et forhold til et morselskap.

3. LEI Register har rabattkoder for flerårig registering og automatisk fornyelse. 

4. Velg en betalingsmetode

5. Du vil motta en bekreftelse på din LEI kode innen få timer. Spor bestillingen din her.


Hvordan er prisene til LEI Register så rimelige?

LEI Register er en offisiell registreringsagent – siden tidlig i 2018 har vi bistått juridiske personer med å søke om nye LEI kode eller overføre og fornye eksisterende LEI koder. Vi nådde målet vårt om å gjøre LEI-registreringsprosessen enkel, automatisert, rask og økonomisk. LEI Register opprettholder minimale fortjenestemarginer og tror på langsiktige bedriftsforhold.

LEI Register har etablert en lojal kundebase ved å tilby de laveste prisene i markedet, samtidig som vi har opprettholdt en 7-dagers kundeservice tilgjengelig på lokale språk i 35 land.

Vi validerer de registrerte dataene dine i samarbeid med vår GLEIF akkreditert partner LOU RapidLEI (Ubisecure Oy).

REGISTER DIN LEI NÅ