LEI Register og RapidLEI kunngjør offisielt samarbeid

Effektivisering av LEI nummer tilgjengelighet for organisasjoner over hele verden.

London, Storbritannia og Tallinn, Estland. 10 januar 2019 LEI Register, en leder i bestemmelsen og forvaltning av LEI nummer og RapidLEI, som er en fullt akkreditert LEI-utsteder og har spesialisert seg på automatisering av prosessen for LEI nummer, kunngjorde i dag et partnerskap. LEI Register vil tilby LEI kode utstedt av RapidLEI for å gjøre registrering av LEI kode raskere og mer nøyaktig for de globale kundene sine.

I motsetning til alle andre globale selskaps-identifikatorer, er LEI støttet av G-20 og de har derfor momentum og støtte til å overvinne hindringer knyttet til å oppnå stor global adopsjon for beste praksis og regulering.

Både LEI Register og RapidLEI ble etablert i 2018. De har et felles oppdrag for å gjøre LEI mer tilgjengelig for organisasjoner over hele verden, og for å utvikle og fremme nye bruksområder av teknologien der LEI er en funksjon for ‘enkel kontrollerbar bedrifts-identifisering’. De to relativt nye selskapene i LEI sitt økosystem er enige om at en kombinasjon av automatisert teknologi og god kundeservice er nødvendig for å yte bedre service til det eksisterende LEI-markedet og for å sikre at LEI strekker seg inn i nye bruksområder for teknologi.

LEI Register er en offisiell registreringsagent som er representert i 25 land og som har fått en betydelig andel av LEI-implementering og markedsdistribusjon. RapidLEI er en nylig akkreditert LEI utsteder, eller LOU (Local Operating Unit) og har siden lanseringen i juni 2018 har hatt den høyeste veksten innen markedet for LEI-utstedelse. De overgår eksisterende LEI-utstedere med 600% på kvartal-til-kvartal vekst av kundebasen sin.

De to selskapene har samarbeidet med stor suksess siden RapidLEI ble lansert. LEI Registrer registrerer nesten 1000 LEI per måned og RapidLEI er den eneste LEI-utstederen som kan bekrefte søknaden om LEI i løpet av minutter. RapidLEI sin automasjonsteknologi sikrer også større grad av nøyaktighet for LEI.

Toomas Pavelson, administrerende direktør i LEI Register, sier at begge parter har samme visjon. “Vi ønsker å gjøre søknaden om LEI enklere. Enkelt søknadsskjema, automatisk utfylling av data, ulike betalingsløsninger, digital signatur, automatisk nøyaktighets-sjekk av data – alt dette bør gjøre at prosessen går raskt og smertefritt i løpet av minutter. Dette driver prisen ned for søkeren og gjør LEI mer tilgjengelig.”

Paul Tourret, utviklingssjef for RapidLEI, sier ”Gründerne bak RapidLEI har en lang historie med å forstyrre identiteten for transaksjoner på markedet ved hjelp av automatisering og kundeservice. Det gir bedre tilgjengelighet, hastighet og erfaring. Vi så dette på 2000-tallet etter at SSL-tilbydere som Globalsign og GeoTrust Europa ble grunnlagt, og nå ser vi en lignende mulighet til å gjøre LEI like utbredt som SSL. Å arbeide sammen med LEI Register, som er en partner i verdensklasse, vil realisere våre felles mål. Vi ser frem til et langt og fruktbart forhold til fordel for LEI Register sine kunder.”

LEI er tilgjengelig hos LEI Register på www.leikode.no.